Stijl en Persol gaan hand in hand tijdens de Nacht van de Stijl

Dat de bril een verlengstuk is van je persoonlijke stijl wisten ze bij Persol al sinds het begin van de vorige eeuw. Vroegere stijliconen als Steve McQueen,Mastrioani en tegenwoordig George Clooney en Orlando Bloom worden veelvuldig gespot met het karakteristieke Italiaanse merk.

Tijdens Esquire’s Nacht van de Stijl, d?? verkiezing van de best geklede man van Nederland, mocht Persol dan ook niet ontbreken. Hoogtepunt van de nacht,gehouden in het prestigieuze  Canal House in Amsterdam- was de bekendmaking van de best geklede man van ons land. Dit jaar mag Felix Maginn ” zanger van Moke – zich de best geklede man van ons land noemen. Om hem ook op het gebied van eyewear stijlvol door het leven te laten gaan, ontving hij een Persol 714 Steve McQueen. Leuk detail, deze exclusieve bril is de laatste van Nederland!

Om aan Nederland te laten zien dat opticiens een stijl-adviserende rol hebben, waren twee stijlvolle opticiens op uitnodiging van Persol aanwezig tijdens de uitreiking. Henno Cysouw (Cysouw optiek, Terneuzen) en Robin de Koning (De Groot optiek, Hendrik Ido Ambacht) waren de gelukkigen om alles van dichtbij mee te maken.

Ook komend jaar zal Persol zich op het gebied van stijl verder manifesteren. In januari van komend jaar zal Persol zich op een zeer bijzondere manier presenteren aan Nederland. To be continued”