Thomas Werrelmann wint Fashion Frames taart

In de vorige Eyeline nieuwsbrief vroegen wij u wie de Mystery man op de foto was die gisteren zijn 25 jarige jubileum vierde. De man op de foto is Jos van Bree van Fashion Frames. Wij ontvingen vele inzendingen. Fashion Frames verlootte onder die inzendingen een heerlijke taart.

De winnaar, Thomas Werrelmann van Cyu Optiek in St. Michielsgestel, kreeg gisteren de taart uitgereikt van Jos van Bree himself. Helaas was Thomas op dat moment zelf niet aanwezig. Jos en Thomas hebben elkaar wel gesproken via de telefoon. Namens Thomas is de taart in ontvangst genomen door Patrick.

De inzending van Thomas Werrelman:

“Jos is als jong manneke begonnen in het bedrijf van mijn vader Frits Werrelmann te weten Webro wat toen stond voor Werrelman/Brilpost optiek. Jos was toen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor en distribueerde alle goederen richting winkels , in die tijd 19 stuks. In een tijd waar nog geen computers in gebruik waren een hele prestatie . Ik ben als 12 jarig manneke begonnen met vakantiewerk op kantoor en moest doen wat Jos mij opdroeg, een erg gezellige en leuke tijd !”