Top Vision Group was aanwezig op Bold Optical Fair!

Top Vision Group was op de Bold Optical Fair. Zij hebben daar met veel plezier en uitstekende zin de nieuwe items gepresenteerd.

Ze hebben dan ook veel belangstelling en positieve feedback gekregen op hun kastenprogramma en wandrekken met Led planken. Bezoekers hadden de kans om samen met Top Vision door de verschillende materialen en wandbekleding te browsen.

Mocht u de beurs hebben gemist dan kunt u altijd nog langs de prachtige showroom en grote werkplaats in Haarlem. Dit biedt onderdak aan een enorm scala presentatiemogelijkheden, moodboards, materialen, inspiratiewanden en voorbeelden van eerder gemaakte brilpresentaties.

Top Vision Group kijkt graag samen met de klant naar hoe zij een succesvolle aanpassing kunnen maken en welke waarden ze willen uitdragen. Belangrijk hierbij is dat er gekeken wordt naar welke materialen er gebruikt gaan worden. Het gaat dus om het hele proces van het uitkiezen van materialen tot uiteindelijk een presentatiemogelijkheid die het beste bij de winkel van de klant past.

Een korte sfeerimpressie van Top Vision Group op de Bold Optical Fair:

Heeft u vragen over de producten:

www.Topvisiongroup.com

[email protected]

telnr. +31(0)23 5176689

Tags: