Top Vision Project: Van Roosmalen

Het interieur van Van Roosmalen Optiek in Dordrecht was nog goed, maar Jasper van Roosmalen vond dat sommige merken meer aandacht verdienen. Samen met zijn interieurarchitect Jos Baijens ging hij op zoek naar een oplossing, en die vonden ze: de Carré-units van Top Vision Group.

Jasper is erg blij met de uitstraling van de nieuwe kasten, en vooral ook dat het opvalt bij de klanten. “Ik krijg veel positieve reacties! Klanten vinden het een prachtige manier van presenteren. Het gaat echt om de monturen en zelfs voor eenvoudige collecties werkt de manier van belichting waardeverhogend”.

De collecties worden bij Van Roosmalen Optiek zoveel mogelijk als merk bij elkaar gepresenteerd. De metalen planken van de Carré-kasten verlichten ieder individueel montuur en door de L-vormige plaatjes krijgt elke bril zijn eigen podium. “Door de egale verlichting wordt een klant getriggerd om te gaan kijken bij dit deel van onze winkel”, vertelt Jasper enthousiast. “En deze flexibele manier van presenteren zorgt voor een high-end uitstraling én praktisch ook dat de presentatie gewoon altijd netjes blijft. En dankzij verlichte posterboxjes wordt een merk nog extra benadrukt”. Als aanvulling op de kasten met stalen planken koos Jasper nog een Carré-kast met glasplanken. “En, om het compleet te maken, hebben we ook een grote Carré spiegelkast met opslagruimte laten plaatsen”.

Top Vision en Jos Baijens werken al jarenlang samen. Jos heeft in meerdere succesvolle optiekprojecten materialen van Top Vision toegepast en zo ook bij Van Roosmalen Optiek. Toen Jasper hem vroeg om een exclusieve brillen wand in het huidige interieur in te passen kwamen de Carré-kasten op het juiste moment. Door de slimme manier van toepassen in Jos zijn ontwerp komen de Carré-kasten volledig tot hun recht.

Benieuwd naar wat de Carré-units voor jouw winkel kunnen doen?

Neem contact op met Francis, voor meer informatie of een inspiratiesessie in de showroom!

+31 (0)23 5176689
www.topvisioninstore.nl