Top Vision sprak met Franca Merkelbag van Destination Optiek Amstelveen

Top Vision sprak met Franca Merkelbag van Destination Optiek in Amstelveen. Zij hebben Top Vision ingeschakeld om hun winkel weer een eigen gezicht te geven.

Wat was jullie reden om voor Carré te kiezen?

Het contact met Top Vision is altijd goed geweest, persoonlijk, meedenkend, een bedrijf wat ons aanspreekt. Het sparren is altijd uitdagend. Verwachting was dat we samen tot een mooie oplossing zouden komen.

Wat was jullie doel?

De winkel een eigen gezicht geven door middel van losse elementen, niet een totaal ander concept maar bepaalde segmenten wat meer aandacht geven. Kleine aanpassingen zodat de winkel zijn eigen gezicht behoudt.

Is dit gelukt?

Ja, dit is zeker gelukt voor een gedeelte waar we meer aandacht aan wilden besteden. We hebben plannen om nog meer aan te gaan passen.

Was het gemakkelijk om deze verandering te realiseren?

Ik had er veel vertrouwen in dat het gemakkelijk zou verlopen en samen met Top Vision is dit goed gelukt.

Wat vind je van de verlichting in de brillenkast? 

Onze brillen komen mooi en duidelijk naar voren, vooral de kleuren van de glazen komen heel mooi uit. Klanten lopen eerder naar deze kasten hierdoor dus deze brillen krijgen meer aandacht.

Maak je gebruik van de flexibiliteit met de boxjes en podia?

Ja, door de boxjes kunnen we elke keer de kast aanpassen. Ik ben daar wekelijks mee bezig, ik pas graag mijn collecties wat aan qua indeling. Het is fijn dat je die flexibiliteit hebt en overzicht houdt voor mezelf.

Waarom gebruik je altijd een podium voor de brillen?

Dan komen de brillen er mooier in uit door de het wit op de zwarte planken, je geeft het wat meer aandacht en de kleuren komen beter uit.

“We krijgen er zin in om de rest van de winkel ook aan te passen. Kom in 2022 nog maar eens terug.” 

Tags: