Transitions: Opticien Elian Bergsteijn wint straaljager vlucht

Opticien Elian Bergsteijn van Silvertand Optiek uit Landgraaf is winnares geworden van Transitions High Scores. De Hoofdprijs: een tot de verbeelding sprekende vlucht in een straaljager.

De wedstrijd werd uitgeschreven om de verkoop van Transitions brillenglazen te ondersteunen. Naast de straaljagervlucht waren er onder andere ballonvaarten, bestuurbare helikopters en spectaculaire stuntvliegers te winnen.

Transitions: topkwaliteit dynamische brillenglazen

Stuk voor stuk prijzen die voor opticiens een goede reden waren om Transitions te adviseren, naast de sterke eigenschappen van deze brillenglazen die zich automatisch aanpassen aan veranderende lichtomstandigheden, 100% beschermen tegen UV A en B straling en optimaal comfort bieden. Een groot aantal opticiens deed mee en zette zich in de afgelopen maanden in om hun verkoop van Transitions tot grote hoogte te laten stijgen.

Elian Bergsteijn: “Wij hebben ook al een ballonvlucht gewonnen. En nu vliegen met een straaljager, onvoorstelbaar. Wij hebben veel Transitions brillenglazen verkocht, er waren heel veel klanten die er naar vroegen en ook klanten die ik zelf heb geadviseerd Transitions te nemen. Met wat extra aandacht is het heel goed gelukt. Mijn man zei nog: stel je voor. Wat een geweldige prijs.”

Steven van den Hoven, manager van Transitions Nederland, kwam persoonlijk naar Landgraaf om Elian Bergsteijn het goede nieuws te vertellen. Binnenkort vertrekt zij voor haar straaljagervlucht naar een vliegbasis. Ook de andere winnaars van Transitions High Scores ontvangen binnenkort hun prijzen. Transitions bedankt alle deelnemers en wenst Elian Bergsteijn een goede vlucht.

Voor meer informatie: www.transitions.nl

foto

De gelukkige winnaar