Twee nieuwe monturen in de collectie van ELLE


De aprilcollectie van ELLE Eyewear is geïnspireerd op de schoonheid van Parijs. De moderne, zachte monturen zijn vrouwelijk en elegant. In deze collectie is voor het eerst gebruik gemaakt van het materiaal TR 90, dat ook al gebruikt wordt in de CHARMANT Z collectie. Oordopjes van een koptelefoon en telefoonhoesjes worden bijvoorbeeld gemaakt van TR 90. Het materiaal is ulta licht en sterk, nikkelvrij en goed te bewerken, waardoor 3D vormen mogelijk zijn.

Door het lichte materiaal hebben de monturen van ELLE Eyewear een uitzonderlijk draagcomfort. Door de unieke kleurencombinaties, de doorschijnende voorstukken die overlopen in matte, glanzende of doorschijnende veren en de fijne details, zijn de brillen echte blikvangers.

EL13395 De metalen decoratie op de veren (geïnspireerd op het kubisme) vormt de blikvanger van dit stijlvolle, vrouwelijke montuur gemaakt van het TR90 materiaal. Onder andere verkrijgbaar in geheel zwart of bruin, in de kleurencombinatie perzik-bruin en in een menging van twee tinten paars.

EL13396 Het geometrisch kubisme en het chique Parijse leven komen samen in dit klassiek gevormde montuur, gemaakt van het lichte materiaal TR 90. Het doorschijnende voorstuk wordt gecombineerd met matte veren in bruin, paars, roze of natuurlijk het klassieke zwart. Het bijpassende, geometrische merkplaatje van ELLE zorgt voor een minimalistisch maar toch opvallend detail.

Voor meer informatie: Charmant Group Benelux – Lisette Veldhuis – 0348-416646 – [email protected]www.charmant.com