Twee nieuwe Professional Relations Managers bij Bausch + Lomb

Professional Relations Manager Rob Rosenbrand neemt na 37 jaar afscheid van Bausch + Lomb. Hij wordt niet door één, maar door twee nieuwe, Professional Relations Managers opgevolgd. Harry Dickhoff en Tijl Van Mierlo zullen beiden de Benelux tot hun werkgebied mogen rekenen. Met deze benoemingen geeft Bausch + Lomb aan dat ondersteuning van de opticien, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van praktijkmanagement, extra aandacht zal krijgen.  

Harry Dickhoff heeft de laatste zeventien jaar als zelfstandig trainer en consultant een grote groep opticiens mogen begeleiden. Zoals hij zelf zegt: “Met passie kennis delen en opticiens inspireren over de meerwaarde van innovatieve producten”. In zijn nieuwe functie zal hij vanuit dezelfde visie de klanten van Bausch + Lomb gaan ondersteunen. De overstap van zelfstandig ondernemer naar Bausch + Lomb is een logisch vervolg op een recente samenwerking met Rob Rosenbrand. Harry Dickhoff is gediplomeerd opticien/contactlens specialist, heeft gewerkt als bedrijfsleider van een optiekzaak en vervulde diverse marketing en sales functies bij twee grote A-merk leveranciers op het gebied van brillenglazen en contactlenzen. “Deze functie met Tijl Van Mierlo invullen zie ik als een mooie uitdaging, samen hebben we de opticiens in de Benelux veel kennis en ervaring te bieden”.

Tijl Van Mierlo volgde de opleiding Optiek en Optometrie in Brussel en was als optometrist werkzaam bij diverse optieken in België en Nederland. Vervolgens was hij als freelance optometrist werkzaam voor diverse opdrachtgevers en geeft hij een dag in de week les over contactlenzen aan studenten optometrie van de Odisee Hogeschool in Brussel, onderdeel van de Katholieke Universiteit Leuven. Dat laatste blijft hij doen: “Daarmee blijf ik bij in mijn vak en kan ik die kennis overdragen aan de optometristen waarmee ik in mijn nieuwe baan in contact kom”. Tijl Van Mierlo is van plan zijn nieuwe ‘droomjob’ lang uit te blijven oefenen. “Ik was al enige tijd in gesprek met Rob Rosenbrand en deel zijn passie voor het vak. Rob heeft gedurende die 37 jaar een prachtig traject afgelegd. Het is voor mij een hele eer om samen met Harry in zijn voetsporen te kunnen treden. Zeker bij een innovatief bedrijf als Bausch + Lomb. We gaan samen mooie projecten neerzetten in de markt!”