Tweede HOYA Cycling Tour smaakt weer naar meer

HOYA’s tweede Cycling Tour vond dit jaar plaats op 25 en 26 juni. Zo’n 60 wielerfanaten maakten op zondag kennis met Steven Rooks en Joop Zoetemelk. Dit bood volop mogelijkheden voor het delen tips & tricks van twee succesvolle professionals. De koersen, met verschillende niveau’s, vonden maandag plaats over een parcours met vele bekende uitdagende klimmen, onder de deskundige leiding van Steven, Joop en de equipe van Hotel Valkenburg, de oude wielerploeg van Dumoulin.

Prijzenuitreiking

Als afsluiting volgde een herstellunch, waarbij de prijzen werden uitgereikt. Mark Bril van Bodeus Zien en Horen werd als nieuwe bergkoning beloond met een arrangement Parkhotel Valkenburg, Bas van Hal van Saton Optiek ontving als beste in de categorie ervaren een krat à BLOC herstelbier, Marjan Beumer van Roma Opticiens als beste in de categorie gemiddeld een Limburgs pakket, veelbelovend talent Lydia Ursem van Van Dijk Optiek nam een Futurumshop waardecheque in ontvangst en Johan van de Steeg van Van Gestel Optiek ging, wegens kramp, naar huis met eveneens krat à BLOC herstelbier.

HOYA Cycling Tour 2018

Gezien de enthousiaste reacties van de sporters staat de datum voor de HOYA Cycling Tour 2018 al vast: 24 en 25 juni 2018.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met HOYA Lens Nederland B.V., Tel. 0297 – 514 314.

Tags: