Uitnodiging ZEISS Convention – Seeing Beyond

Ongeacht de tevredenheid over uw huidige glasleverancier wilt ZEISS u graag laten ontdekken wat een partnerschap met hun voor u kan betekenen. Op maandag 4 oktober organiseren ze de ZEISS Convention – Seeing Beyond. Een evenement vol met inspirerende gastsprekers, workshops, montuurleveranciers en een perfecte mogelijkheid om weer eens face-to-face te spreken met collega opticiens op de Marketplace.

Naast presentaties van de product specialisten en de diverse workshops, laat u zich ook inspireren door het verhaal van Al Peasland, Head of Partnerships bij Williams Racing binnen de Formule 1. ZEISS is sinds maart 2021 een officiële leverancier van Williams Racing. Al Peasland, zal meer vertellen over het partnerschap en de keuze voor ZEISS. Ook neemt hij u mee in de wereld van Formule 1. ZEISS Convention – Seeing Beyond is daarom een evenement dat u niet mag missen.

Ontdek en leer alles wat voor u en uw winkel relevant is. Op het registratieformulier bepaalt u zelf uw programma.

Workshops

  • ZEISS Brillenglazen – Word meegenomen in de techniek achter brillenglazen. Feitjes, details en tips & tricks ten overvloeden. De opgedane kennis kunt u direct overbrengen naar uw team en toepassen in de praktijk.
  • ZEISS VISUFIT 1000 + Virtual Try-on @Home – Bereid uw winkel voor op de consument van de toekomst met dit innovatieve digitale platform.
  • ZEISS Dubbel (+) – Laat uw volume met gemiddeld 12% stijgen door middel van een doorlopende en volledig geautomatiseerde marketingcampagne.
  • ZEISS Experience – Wist u dat ZEISS meer biedt dan enkel brillenglazen? De verschillende business groups van ZEISS versterken elkaar. Ervaar hoe zij samen een bijdrage aan de technologische vooruitgang in de wereld van optiek leveren, ‘Seeing Beyond’.

Buiten de gezamenlijke sessies om biedt ZEISS een informele plek waar u inspiratie kunt opdoen, samen met collega opticiens; de Marketplace. Hier vindt u alle laatste innovaties en nieuwe collecties van diverse montuurleveranciers. Verbreed uw kennis!

Tags: