Unieke spaaractie Movie Minutes van CooperVision

CooperVision is een samenwerking aangegaan met Movie Minutes. Met Movie Minutes kunnen uw klanten punten sparen. Met deze punten kan uw klant Disney DVD’s en Blu-rays kopen in de Movie Minutes shop.

 

Hoe werkt het?
Op de verpakkingen van Avaira en Proclear 1 Day zit een sleeve waarop aangeduid staat hoeveel Movie Minutes deze sleeve waard is. Op de sleeve staat ook een unieke code. Uw klant maakt een account aan op MovieMinutes.com en voert de unieke code in. Uw klant ziet direct het aantal punten van zijn aankoop en het totaal aantal punten dat hij tot nu toe heeft gespaard. Voor al 90 punten (bijvoorbeeld twee verpakkingen Avaira) kan men terecht in de shop om een DVD of Blu-ray te kopen.

 

Wat betekent Movie Minutes voor mijn bedrijf?
Loyale klanten! Door uw klanten wat extra te geven zorgt u ervoor dat ze vaker terugkomen in uw winkel en zullen vragen naar contactlenzen van CooperVision. Meer traffic naar uw winkel zorgt voor meer verkoopkansen.

 

Krijgen mijn klanten ook Movie Minutes bij andere producten?
Ja, op een groot aantal DVD’s en Blu-rays bij Free Record Shop en Media Markt zit een Movie Minutes sticker met punten. Binnenkort vind u deze stickers ook op andere consumentenproducten.

 

Welke optiekzaken kunnen meedoen met Movie Minutes?
Deze actie is exclusief voor zelfstandige opticiens.

Welke promotionele materialen zijn er beschikbaar?
De sleeves met de punten zitten in de maand maart om de verpakkingen van Avaira en Proclear 1 Day. CoopeVision een promotie pakket samengesteld waarmee u in uw winkel kunt laten zien dat hier Movie Minutes te krijgen zijn. Denk hierbij aan een banier, raamstickers en plafondhangers, maar ook een film voor op uw narrowcasting channel en een kit met advertentiemateriaal voor print en online. Dit promotie materiaal is te verkrijgen via de MyCoopers website. Op de site staat voor hoeveel punten u het Movie Minutes promotie materiaal kunt bestellen.

Hoe wordt een klant verder op de hoogte gebracht van Movie Minutes?
Movie Minutes heeft een website waar zich inmiddels 250.000 mensen hebben geregistreerd, daar wordtprominent gecommuniceerd dat Movie Minutes nu ook bij de contactlenzen van CooperVision te krijgen zijn. Eens per maand ontvangen deze geregistreerde consumenten een digitale nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief staan de producten waarop een Movie Minutes sticker zit vermeld. Dus ook de contactlenzen van CooperVision. Movie Minutes word ook nog ondersteund op een druk bezochte facebookpagina, waar CooperVision ook op staat.

Staat het aantal punten op de sleeve vast?
Ja. Verder heeft CooperVision ook losse vouchers ter beschikking die u met MyCoopers kunt aankopen. Deze vouchers geven recht op extra Movie Minutes. Deze kunt u bijvoorbeeld uitdelen aan uw klanten tijdens een speciale koopavond of een evenement. Maar u kunt de vouchers ook cadeau doen bij producten die niet in het programma zijn opgenomen of bij een bepaald bestedingsbedrag in uw winkel. CooperVision kan desgewenst ook een promotie team leveren, met daarbij het nodige materiaal. Het promotie team kan bijvoorbeeld Movie Minutes vouchers voor u uitdelen bij een event of bij uw winkel. Meer informatie hierover vindt u op de MyCoopers website.

 

Hoe doe ik mee?
U doet automatisch mee tot de actie eindigt. Indien u niet mee wilt doen aan deze actie kunt u dat doorgeven aan uw sales executive. Uw Sales Executive is ook de aangewezen persoon om u te voorzien van meer
informatie of het beantwoorden van verdere vragen.

Zij zijn te bereiken via onderstaande telefoonnummers:

 

Marcel Berghuis: 06 – 512 174 70
Nicolette van der Bijl: 06 – 538 909 70
Hizkia van Buiten 06 – 538 909 68
Tony Gloens: 06 – 515 498 12

 

Movieminutes