Vingino heeft nu ook een bril voor de allerkleinsten

Vingino introduceert de “Jip” en de “Janneke” zodat ook de allerkleinste kinderen een stoere Vingino bril kunnen dragen.

Om de verkoop van zonnebrillen voor kinderen te stimuleren stelt Vingino ieder verkooppunt een set van 12 monturen ter beschikking. Het scherpe prijsbeleid biedt ruimte om naast een Vingino correctiemontuur ook een zonnebril op sterkte in een combinatieprijs te verkopen.

Niet verkochte monturen worden door More Eyewear aan het eind van de zomer weer terug genomen. Daarnaast is de collectie door het revo effect op glazen dit jaar ook extra aantrekkelijk voor kinderen die geen correctie nodig hebben maar wel graag een echte Vingino bril willen dragen.

Het State of Art partnership: de uitstekende doorverkoopcijfers bij de State of Art verkooppunten heeft More Eyewear geïnspireerd tot een speciaal bonussysteem waarbij het voor winkels mogelijk is om tot wel 30% bonus te krijgen op de gehele collectie.

In het partnership is er voor een opticien geen voorraadrisico en biedt het een marge die bij een hoge omloopsnelheid kan oplopen tot bijna 4,5 keer de inkoopprijs. Omdat het merk niet aan ketens verkocht wordt positioneert State of Art zich hiermee als het instapmerk voor de onafhankelijke opticien.

Neemt voor meer informatie contact op met More Eyewear: W www.more-eyewear.com E [email protected] T 020-408 07 37