Voorjaarscampagne Jimmy Choo met Nicole Kidman (video)

Jimmy Choo onthult de voorjaarscampagne 2014 voor brillen met Nicole Kidman, winnend actrice van de Academy Award.

Nature Unleashed diende als inspiratie voor Jimmy Choo’s voorjaarscollectie 2014 en dit thema wordt eveneens geïnterpreteerd in de reclamecampagne van het voorjaar.

Met inspiratie van kubistische perspectieven wordt Nicole Kidman afgebeeld in een moderne jungle waar neon en gebladerte naast elkaar geplaatst zijn om een energieke en levendige sfeer te creëren.

De campagne gaat vergezeld van een exclusieve Behind the scene film die op www.jimmychoo.com kan worden bekeken.

Ik hou van Nicole Kidman’s openheid te kiezen voor een nieuw karakter en elk seizoen transformeert ze in een nieuwe persoonlijkheid die de geest van onze collectie belichaamt . Haar poses zijn opvallend maar onverwacht en haar natuurlijke schoonheid is betoverend. Ze straalt vrouwelijk vertrouwen uit en er is een tastbaar gevoel van energie naar de foto’s.” Sandra Choi , Creative Director.


“Ik heb echt genoten van het werken met Sølve. Hij is zeer creatief, maar hij is beslissend en methodisch in zijn vakgebied. Het was leuk om nieuwe en verrassende perspectieven te schieten, het voelde een beetje gedurfd gevaarlijk aan, ik hield van de minimalistische styling en hoe de schoenen en tassen aanvoelden als een sensuele tweede huid voor me.” Aldus Nicole Kidman.

Bekijk de video hieronder.

Kijk voor meer info op: http://safilo.com/en/