Voortzetting Hecht en Disop door Ercon Contactlenzen & Consultancy B.V.

Per 1 april 2011 worden de activiteiten van MB Vision uit Alphen aan de Rijn voortgezet door Ercon contactlenzen & consultancy BV.

MB Vision is het bedrijf van Michel Boonen dat contactlenzen van Hecht Contactlinsen  GmbH en contactlenzenvloeistof van DISOP SA verkoopt. Michel Boonen gaat na 23 jaar MB Vision te hebben geleid, genieten van meer vrije tijd. Om de continu??teit van de levering van zijn producten te kunnen waarborgen, heeft Michel contact opgenomen met Erik Smidt van Ercon contactlenzen. Dit heeft geresulteerd in het feit dat alle activiteiten van MB Vision vanaf 1 april door Ercon worden voortgezet.

Ercon is in maart 1997 opgericht door Erik Smidt. Sindsdien is het bedrijf blijven groeien. “Wij zijn voortdurend opzoek naar unieke producten voor de contactlenspraktijk en voor de contactlensdrager” aldus Erik Smidt. Ercon heeft een breed scala aan lenzen en is een uniek bedrijf dat bewuste keuzes maakt. Uiteraard is Erik Smidt verheugd de activiteiten van MB Vision voort te zetten. Alle medewerkers van Ercon zullen hun uiterste best doen om de overgang soepel te laten verlopen.

Meer informatie over Ercon is te vinden op www.erconctl.nl of via telefoonnummer 0592-405000.