Wereldwijd event van Essilor op 10 november: GLOBAL VARILUX SUMMIT

Essilor kondigt haar eerste Global Varilux Summit aan, gehost op het Essilor Vision Care Center, een gloednieuw virtueel platform voor digitale evenementen voor oogzorgprofessionals.

De Global Varilux Summit is bedoeld om de nieuwste inzichten op het gebied van presbyopie te verkennen en om nieuwe horizonten voor het gezichtsvermogen te delen. Oogzorgprofessionals van over de hele wereld worden uitgenodigd om zich nu te registreren voor de Varilux Global Summit.

Wat zij kunnen verwachten:

-de nieuwste inzichten in consumentenonderzoek en trends in ooggezondheid
-inspiratie van experts en wetenschappers: wetenschappelijke ontwikkelingen in presbyopische correctie en innovatiemethodologieën achter multifocale brillenglazen
-gedeelde best practices van vakgenoten en concrete aanbevelingen uit de praktijk
-deelname aan en leren van een netwerk van meer dan 10 duizend oogzorgprofessionals.

De Global Varilux Summit wordt op woensdag 10 november 2021 uitgezonden naar 66 landen en zal beschikbaar zijn in 11 talen, waaronder Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Pools, Turks, Mandarijn Chinees, Koreaans, Bahasa, en Portugees.

De registratie voor dit gratis virtuele evenement is al geopend en de uitnodigingen worden bezorgd via EssilorLuxottica’s lokale filialen over de hele wereld. Oogzorgprofessionals kunnen zichzelf registreren en anderen uitnodigen om zich te registreren tot 9 november 2021.

“Ik ben vereerd dat ik mag deelnemen aan deze Varilux Global Summit over presbyopie. Dit is momenteel een zeer dynamisch aandachtsgebied voor onze beroepsgroep. We zijn allemaal enthousiast om meer te horen van onze wereldwijde experts, clinici en onderzoekers, over de vooruitgang op het gebied van multifocale brillenglazen en hoe we de juiste producten optimaal kunnen verstrekken aan de juiste patiënten. Bewustwording, opleiding en maatwerk vormen de kern van ons succes”, aldus co-host Dr. Howard Purcell, OD, FAAO, President & CEO van het New England College of Optometry.

De Global Varilux Summit zal belangrijke onderwerpen behandelen, waaronder:

Een Plenaire sessie van een uur, waarin belangrijke onderwerpen worden belicht:

  • Leven en zien na 40
  • Wat is er nieuw in presbyopische correctie? Wetenschappelijke vooruitgang op het gebied van multifocaal lensontwerp
  • De beste zorg voor de patiënt met Varilux.

Drie break-out sessies van dertig minuten:

  • Psychologie van jonge presbyopen
  • Succesvolle aanpassing van Varilux brillenglazen

* Klinisch beheer van presbyopie

Sprekers:

Agnes Dewidehem, Global Essilor Brands Senior Vice President, en Dr. Howard Purcell, OD, FAAO, President & CEO van het New England College of Optometry

Prof. Mark A. Bullimore, MCOptom, PhD, FAAO – University of Houston, College of Optometry, Boulder, Colorado (VS)

Dr. Damien Gatinel, MD, PhD – Hoofd van de afdeling Anterieure en Refractieve Chirurgie van de Rothschild Stichting, Parijs (Frankrijk)

Dr. Fiona Fylan, PhD, gezondheidspsycholoog, Leeds Beckett – Universiteit (VK)

Prof. Pete S. Kollbaum, OD, PhD, FAAO Indiana University, School of Optometry, Bloomington, Indiana (VS)

Elaine Grisdale, FBDO, FAAO, FEAOO – ABDO Hoofd Professionele Diensten en Internationale Ontwikkeling / Directeur Ontwikkeling voor de International Opticians Association (UK)

U kunt zich hier inschrijven:

www.registration.variluxpresbyopiasummit.com

Tags: