Wetenschap en ergonomie samen voor topcomfort


Heb je dat ook wel eens, dat je op zoek bent naar je bril, om je dan plotseling te realiseren dat je hem gewoon op hebt? Dat komt vaak voor, vooral bij dragers van een CHARMANT Perfect Comfort bril. En met reden.

De titaniumspecialisten van de CHARMANT Group hebben monturen gemaakt met Excellence Titan. Dit materiaal heeft een geheugenfunctie, zodat het zelfs na vervorming weer de juiste vorm aanneemt. De afgeronde uiteinden van de veren zitten zeer comfortabel achter de oren en maken het makkelijker om de bril op en af te zetten. Warmtegevoelige neuspads passen zich aan de individuele vorm van de neus aan; ze verdelen de druk gelijkmatig en rode huid, drukplekjes en hoofdpijn behoren tot het verleden.

De combinatie zorgt voor een ultralicht gevoel en uitzonderlijk draagcomfort, zelfs nadat je het montuur de hele dag door gedragen hebt, binnen of buiten.
Geen wonder dat je zo makkelijk vergeet dat je je bril nog op hebt.

De nieuwe collectie dit seizoen bestaat uit twee volledig omrande en half omrande stijlen voor vrouwen en ook twee voor mannen. De monturen hebben een wetenschappelijk onderbouwde constructie en zijn ergonomisch ontworpen voor de ultieme pasvorm, een vederlicht draagcomfort en optimale flexibiliteit.
De kritische man komt dit seizoen aan zijn trekken met deze heldere en minimale monturen met ultiem draagcomfort.

CH12308 voor mannen
Baanbrekend comfort smelt samen met een gestileerd ontwerp; dit montuur in de uitgesneden nylor stijl uit de CHARMANT Perfect Comfort collectie is geschikt voor elke gelegenheid. De doorgaande lijn vanuit het voorstuk naar de veren is onderbroken met een sportief ogend tussenstukje met drie lijnen. Gedempte kleuren zijn gecombineerd met fellere tinten in de details op de veren, die aan de binnenzijde weer terugkomen. Verkrijgbaar in marineblauw, zwart, bruin en grijs.

CH12309 voor mannen
Opvallend en eigentijds in look, voortreffelijk draagcomfort en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding; zie hier het totaalpakket van dit volledig omrande model uit de CHARMANT Perfect Comfort collectie. De designpuristen worden dit jaar op hun wenken bediend met dit ononderbroken profiel, doorlopend van voorzijde naar de veren, ondersteund met superieure titaniumdetaillering en sportieve kleurencombinaties zoals zwart met grijs, zwart met bruin, grijs met rood en grijs met blauw. De accentuerende kleur komt ook terug aan de binnenzijde van de veren. Stijlbewuste vrouwen krijgen precies waar ze naar op zoek zijn dit seizoen: vrouwelijke monturen met optimaal draagcomfort.

CH10606 voor vrouwen
Dit uitgesneden nylor montuur uit de CHARMANT Perfect Comfort collectie straalt vrouwelijkheid uit en verzekert je van bewonderende blikken. De open gevormde uitsnede op de veren is een stilistische weergave van vloeiende golven, uitgevoerd in een chique tweekleur van violet en roze, zwart en roze, bruin en roze of paars en fuchsia op de buitenzijde. De binnenzijde reflecteert een van de kleuren en vormt de perfecte afwerking voor een fris ogend geheel. De PU en VO kleurstijlen hebben bovendien een opvallende kleurgradering aan de voorzijde.

CH10607 voor vrouwen
Dit charmante, volledig omrande montuur uit de CHARMANT Perfect Comfort collectie heeft een op golfbewegingen geïnspireerde uitsnede op de veren. De modieuze kleurencombinaties van een gedempte met een sterkere kleur, zoals rood en roze, zwart en goud, violet en lavendelblauw, donker- en lichtbruin, zijn uitermate geschikt voor zowel dagelijkse kleding als voor een avond uit.


Meer informatie: www.charmant.com