Wilt u dé must voor silicone hydrogels proberen?

Speciaal voor silicone hydrogel contactlenzen ontwikkelde Sauflon de conserveringsmiddelvrije vloeistof Synergi™. Een alles-in-één vloeistof met het drievoudig werkende Oxipol™: een complex met een synergetische werking in het reinigen, desinfecteren en bevochtigen van contactlenzen. Daarnaast bevat Synergi™ HPMC, wat de lensdrager de hele dag een optimaal comfort garandeert. De vloeistof is tevens geschikt voor gevoelige ogen en daarmee een commercieel breed inzetbaar product voor een groot publiek!

 

Synergi™ vermindert de aanwezigheid van lipiden, proteïnen en andere vormen van aanslag. Een veilige, niet-irriterende vloeistof die dag na dag herbevochtigt en het dragen van silicone hydrogels tot een comfortabele ervaring maakt. Om u kennis te laten maken met deze innovatieve, conserveringsmiddelvrije vloeistof, biedt Sauflon u maar liefst 12 GRATIS starters aan!

 

Voor aanvragen en aanvullende informatie kunt u contact opnemen met de customer service van Sauflon, tel. 0165 593670, of via [email protected].