Winnaar eerste Topcon 80 jaar actieperiode bekend

O’Max Instruments dankt u hartelijk voor deelname aan de eerste Topcon 80 jaar actieperiode tijdens de maanden July/Augustus!

De eerste actieperiode  is afgesloten en de winnaar is door Notariskantoor Ploum Lodder Princen te Rotterdam bekend gemaakt. Wilt u weten wie de eerste 80% kortingsprijs heeft gewonnen? Kijk dan snel op de actielink: http://www.80jaarinnovatie.nl/?page_id=11

Vanaf 1 September 2012 start de volgende aktieperiode voor de maanden September-Oktober 2012. U kunt door uw persoonlijke wincode (opnieuw) te activeren wederom kans maken op 80% korting op een Topcon instrument naar keuze*. Ook introduceert O’Max Instruments in deze nieuwe aktieperiode wederom  2 Topcon innovaties die u kunnen helpen bij uw bedrijfsvoering. De informatie vindt u ook op de website.

Extra interessant is een bezoek aan de HALL OF INSTRUMENTS op de Centrop sales 9+10 september a.s. te Nijkerk. Want daar heeft u nog een EXTRA kans op het winnen van 80% korting op een Topcon instrument naar keuze* en de winkans is groot!

Veel plezier en succes tijdens de komende actieperiode en O’max Intruments ziet u graag in de HALL OF INSTRUMENTS te Nijkerk en/of op de website!

Meer informatie: www.omax.nl | www.80jaarinnovatie.nl