Winnaars Eyeline enquête bekend!

Zoals velen van jullie weten heeft het Eyeline Magazine een enquête verstuurd. Deze enquête was bedoeld om uw tevredenheid te meten. En wat een resultaat! 220 respondenten hebben ons zeer nuttige informatie gegeven!

Zo is gebleken dat het merendeel van de opticiens het papieren Eyeline vakblad nog steeds verkiest boven een digitale versie. Tevens zijn er een hoop positieve reacties gekomen, waarvoor dank! Hieronder staan een aantal reacties op ons blad:

‘Ik lees de artikelen in Eyeline geprint altijd met veel plezier. Ik vind het inhoudelijk sterk en je durft de opticien ook wel wakker te schudden, bv de online discussie in de optiek. Ik zie de Eyeline echt als blad die ik mee naar huis neem en onder genot van een kopje koffie lees als ontspanning’

‘Ga vooral zo door jullie blad wordt door iedereen in het gezin met belangstelling gelezen. Er wordt zelfs naar uitgekeken. Ook de uitstraling is TOP’

‘Lees het magazine vooral als het in de mailbox ligt, wat prima is. Hierdoor sneller op de hoogte van nieuwe trends en ander optieknieuws. Maar vindt het ook heerlijk om ouderwets onderuit gezakt op de bank de papieren versie te lezen’.

Natuurlijk zijn wij erg blij met zulke positieve reacties, maar er is nog meer positief nieuws. In de enquête hebben wij aangegeven dat uit de respondenten een aantal winnaars worden getrokken. Prijzen als een Ice-Watch horloge en zilveren armbanden zijn er voor de winnaars.

De winnaar van het Ice-Watch Forever horloge is: Mark Prenen uit Bavel

De winnaars van de zilveren armbanden zijn:

  1. R. Brands uit Tilburg
  2. 4D-Optiek uit Arnhem
  3. Marieke Florisson – Leek

Het Eyeline Team wenst de winnaars veel plezier met de prijzen!

4D optiek medewerkster met de gewonnen armband