Zonnige dag bij Vision in Sports

Op 31 mei vond Vision in Sports plaats – een inkoopdag voor zonnebrillen in Sports Business Center. Op afspraak konden ondernemers uit de sportretail en uit de optiekbranche zich oriënteren op de nieuwe modellen.

Waar sommige bezoekers vaker in Leusden te gast zijn, waren vooral de bezoekers uit de optiekbranche voor het eerst te gast in Sports Business Center. Zij konden vorige week maandag de voordelen van een inkoopcenter ervaren: in één dag het aanbod van 12 merken bekijken. En daarnaast profiteren van de andere voordelen zoals gratis parkeren, koffie en lunch.

Daarnaast vonden bezoekende ondernemers in het inkoopcentrum voor de sportdetailhandel nog rond de 70 andere showrooms met sportmerken zoals Sportful, Castelli, Uvex, Ortlieb, Craft, Gonso, Odlo en meer. Zij ontvingen hun retail-klanten op afspraak in hun showrooms om de nieuwste collecties te presenteren. “Het aanbod voor zonnebrillen (sportief & lifestyle) stond centraal, maar uiteraard konden ondernemers op afspraak ook terecht in de andere showrooms.