Holografisch en futuristisch

De nieuwste Limited Edition van Silhouette speelt in op de holografische trend en bewijst dat minimalisme en High End fashion naadloos bij elkaar passen.

In de designwereld draait momenteel alles rond glitter en fluo en alles wat door onze ogen anders wordt waargenomen afhankelijk van de gezichtshoek. Met andere woorden: de holografische trend is helemaal doorgebroken. Op de catwalk bepalen iriserende stukken het zomerseizoen, van casual mode tot haute couture. De trend vloeit zelfs over naar de schoonheidssector, waar glinsterende lippen, ogen en nagels alomtegenwoordig zijn. En Silhouette trekt de trend nu ook door naar de brillenindustrie.

Zeitgeist-spiegeleffect: De 20 Years TMA-collectie

De Oostenrijkse producent van luxebrillen lanceert zijn nieuwe 20 Years TMA-collectie, die vakkundig holografische elementen in de designfilosofie van het merk verwerkt. Er zijn in totaal vier modellen: De twee indrukwekkende vrouwenmodellen hebben een holografische, transparante montuurlook met subtiel veranderende kleuren die het gezicht van de draagster stijlvol accentueren. De twee mannenmodellen zijn geïnspireerd door sportieve, mannelijke vormen, die nog sterker worden benadrukt door de subtiele gouden en zilveren schitteringen aan de randen.

Het icoon in een nieuw jasje: Titan Minimal Art van Silhouette

Achter de ontwerpen schuilt echter meer dan de voeling met hedendaagse trends die Silhouette steeds toont. De collectie is een ode aan de bestseller van het merk: de Titan Minimal Art. De bekendste montuurloze bril ter wereld werd precies twintig jaar geleden gelanceerd, dus staat 2019 in het teken van dit iconische model. Met de nieuwe 20 Years TMA-collectie bewijst Silhouette dat klassieke en extravagante elementen elkaar helemaal niet uitsluiten. Daarom heeft de legendarische Titan Minimal Art een nieuwe look gekregen, met kleuraccenten die het model soms opvallend en soms subtiel nieuw leven inblazen.

Meer informatie

www.silhouette.com