Sportzonnebrillen van Nike, gebaseerd op de input van sporters

Dankzij grensverleggende innovaties en inzichten van sporters creëert Nike Vision monturen en glazen die bijdragen aan een uitzonderlijke ervaring. Gevoed door Nike’s ethos — als je een lichaam hebt, ben je een atleet — zijn de brillen voorzien van superieure optiek, hebben ze een moderne vormgeving en bieden ze geavanceerd comfort om sporters beter te laten zien, presteren en leven.

Superieure optiek

Hoe goed je ziet maakt in de sport hét verschil als er snel en nauwkeurig moet worden gereageerd. De hoogwaardige brillen van Nike zijn voorzien van Max Optics waardoor je bent verzekerd van optimale helderheid via zowel het midden van het glas als vanuit je ooghoeken – nauwkeurig en duidelijk zicht vanuit elke hoek.

Montuurtechnologie 

  • De hoogwaardige brillen van Nike zijn ontworpen met behulp van de meest geavanceerde technologie en input van sporters.
  • Zichtbereik: Door monturen te maken met verschillende mate van kromming krijg je met Nike Vision het door jou gewenste zichtbereik. Kies uit matige kromming voor dagelijks gebruik tot maximale wrap-around voor optimale lichtblokkering en breder zicht.
  • Ventilatie: Strategisch geplaatste gaatjes en gemodelleerde kanaaltjes stimuleren de luchtstroom, waardoor beslaan en ophoping van vocht afnemen en je goed zicht blijft houden.
  • Stabiliteit: Materialen die grip bieden en wrap-around ontwerpen die voorkomen dat je bril op en neer beweegt garanderen uitzonderlijke stabiliteit bij plotse bewegingen.
  • Comfort: Nike Vision-monturen zijn ontworpen met details die het comfort verbeteren, van schokabsorptie tot ultralichte materialen.
  • Verstelbaarheid: Opties zoals flexibele brilveren en zelf af te stellen neuspads voor de ideale pasvorm zodat monturen goed blijven zitten en comfortabel aanvoelen.

Glastechnologie 

Hoogwaardige glastechnologie zorgt ervoor dat alles helder, nauwkeurig en comfortabel is en blijft, ongeacht de omstandigheden.
Schokbestendig: Nike-glazen zijn licht van gewicht en breukbestendig, ontworpen voor verhoogde veiligheid en comfort tijdens alle mogelijke activiteiten.
UV-bescherming: Al onze glazen bieden 100% UVA/B-bescherming – van onze neutraalgekleurde glazen tot getinte hoogwaardige glazen – zodat je ogen in alle mogelijke omgevingen worden beschermd.
Lensvorm: Nike Vision biedt meerdere lensvormen voor een verscheidenheid aan opties in pasvorm en zichtbereik, zoals de hoge lensvorm Swift, XL, kleine pasvorm en gekromde glazen.

Meer informatie

www.marchon.com/brands/nike

 

Tags: