Are you ready for more Bold? – Restaurant de Salentein

De vijfde editie van Bold Optical Fair staat alweer bijna voor de deur. Op zondag 9 en maandag 10 september zullen tal van merken in Nijkerk u op staan te wachten om hun passie, product en visie met u te delen. Wat te vinden op Restaurant de Salentein?

Gastspreker: Jos Burgers

Bestsellerauteur en gast spreker Jos Burgers gaat aan de hand van herkenbare voorbeelden proberen om in 30 minuten de mindset van de aanwezige opticiens bij Bold Optical Fair te veranderen. Gelukkig is het idee simpel: fans helpen je bedrijf verder. Sales is ten slotte steeds vaker het gevolg van service, in plaats van andersom.

Alleen op maandag 11 september (12:00 en 13:30) in locatie ArgentinArte.

Embrosa

Laat je klanten zien dat je aanwezig bent op Bold Optical Fair! Betrek ze bij de mooie en bijzondere monturen die je tegenkomt op de beurs en hoe jij geïnspireerd wordt door de laatste trends. In de gratis Embrosa app staan social media berichten voor je klaar van de merken die je op Bold vindt. Deze kun je direct, met een druk op de knop, posten op het social media kanaal van jouw keuze. Je kunt de berichten en afbeeldingen zelf aanpassen, hoe persoonlijker hoe beter! Vraag ook gerust om reacties van je klanten op collecties.

Deelnemers: Restaurant de Salentein

ZEISS Vision Care

SEED 1DayPure Moisture

Meld je nu aan via [email protected] en verzeker je van een plaats!

Meer informatie

www.bold-opticalfair.nl