Na regen komt zonneschijn

Zoals iedereen weet is goede samenwerking van opticiens met leveranciers en vice versa cruciaal voor goed ondernemerschap en de daarbij behorende goede en gezonde omzetten voor beide partijen. Na deze stille maanden wil iedereen graag weer de draad oppakken en ondernemen. Bold Optical Fair wil daaraan bijdragen en heeft besloten om de 9e Editie van Bold door te laten gaan en de opticiens en leveranciers weer te verenigen.
Nu de COVID-19 maatregelen versoepeld worden en Nederland geleidelijk aan uit de intelligente lockdown komt, gaat elk bedrijf weer van start in de nieuwe 1,5 meter samenleving. Zo ook Bold Optical Fair. Samen met Landgoed de Salentein hebben ze gekeken hoe ze op een veilige manier en volgens de nieuwe richtlijnen van het RIVM de volgende Bold editie kunnen realiseren.
Na wat aanpassingen aan hun kant vraagt het ook wat aanpassingen van de bezoekers. Zo zullen ze moeten gaan werken met o.a. verplichte looproutes om zo veel mogelijk te voorkomen dat bezoekers door elkaar heen lopen. En ook zullen ze hun Bold tickets in tijdvakken op moeten delen om grote drukte te voorkomen. U kunt bijvoorbeeld de gratis Bold-tickets voor een bepaalde dag en tijd bestellen. Zij vragen u dan ook deze tijden zo veel mogelijk aan te houden. Ook zijn er voldoende mondkapjes beschikbaar bij de ingang. Alles voor uw gezondheid.
Bold en haar leveranciers heten u graag van harte welkom op 13 en 14 september 2020.
Bold Optical Fair – 9e editie
Datum: Zondag 13 september en maandag 14 september 2020
Openingstijden (beide dagen): 09:30 – 18:00 uur.
Locatie: Landgoed de Salentein
Putterstraatweg 5 – 9, 3862 RA, Nijkerk
Zet hem in uw agenda!