Maui Jim lanceert Manchester United Club collectie

Maui Jim, ’s werelds snelst groeiende, premium zonnebrillenmerk, maakte vandaag de lancering bekend van haar officiele Manchester United Club collectie in samenwerking met Manchester United. De collectie zal uit vier stijlen bestaan en een nieuwe rode spiegelbehandeling kennen, geïnspireerd door één van de meest beroemde clubs in de voetbalwereld.

“We zijn verheugd om de geest van twee gepassioneerde merken samen te brengen om een ​​collectie te creëren voor van de fans van Manchester United, waarmee ze de wereld kunnen zien met meer kleur, helderheid en detail ”, zegt Jay Black, Vice President Global Marketing van Maui Jim. “Manchester United is een club van topklasse en onze hoop is dat de nieuwe collectie iedereen de kans zal geven om dezelfde stijl te dragen, met gepatenteerde gepolariseerde technologie die bescherming biedt met verbazingwekkende kleurverbetering. Of je nou geniet van de stranden van Lahaina of kijkt naar een wedstrijd in Manchester, het uitzicht is beter met Maui Jim.”

In februari 2019 kondigden wij voor het eerst al Maui Jim’s wereldwijde partnerschap met ’s werelds grootste voetbalclub aan. Als hun officiële visiepartner, rustte Maui Jim het eerste team van Manchester United, zowel als het dames team en de academie uit met zonnebril en oogheelkundige bril. De nieuwe Maui Jim Club Collection geeft Man United-fans nu wereldwijd toegang tot dezelfde premium, stijlvolle zonnebril.

Meer informatie

https://www.mauijim.com/NL/en_GB/

Tags: