!Ay, Caramba! Eye Eye Caramba verrast met design

Eye Eye Caramba staat voor verrassende eyewear in al haar facetten; materialen van de hoogste kwaliteit, state-of-art productietechnieken, goede designs en originele concepten. Als opvolging van deze zevenjarige samenwerking tussen ic! berlin en Lars Gerrits, gaat Eye Eye Caramba als zelfstandige onderneming verder, opgezet door Nienke Gerrits, de echtgenote van Lars.

Het gezicht erachter

Zoals bekend heeft Lars Gerrits een jarenlange staat van dienst als exclusief vertegenwoordiger van ic! berlin. Met de Academie voor Kunst en Industrie en maatschappelijk werker als studieachtergrond, heeft hij uitsluitend in commerciële functies gewerkt. Nienke kijkt terug op een haast 15-jarig dienstverband in de geestelijke jeugd-gezondheidszorg, terwijl ze op de achtergrond in de afgelopen zeven jaar veel ondersteuning heeft verleend aan Lars. Met gevoel voor humor, kunst en creativiteit gaan ze nu samen het avontuur van Eye Eye Caramba aan.

Merkenportfolio

Lars en Nienke Gerrits hebben samen een merkenportfolio aangelegd die de uitspraak !Ay, Caramba! meer dan waarmaakt. Naast ic! berlin werken ze meestal samen met net opgerichte brillenmerken met net zulke unieke achtergronden en visies als ic! berlin, echter allen met een sterk onderscheidende stijl. Het gaat hier om merken waarvan de communicatielijnen zo kort mogelijk zijn, de service hoog in het vaandel staat, de onderscheidende waarde zeer hoog is en de exclusiviteit voor de zelfstandige optiekmarkt vanzelfsprekend. Enkele voorbeelden uit hun portfolio zijn Ross & Brown, SOL SOL ITO, Plein les Mirettes, (in deze volgorde weergeven hieronder) en Portrait Eyewear (zie bovenstaande foto).

 

 

Meer informatie

www.eyeeyecaramba.com

 

 

Gepubliceerd op: 02-05-2018

Reacties

Comments