Bausch + Lomb kijkt anders met Peter van Etten, Lois van Dinther en Imke Jacobs

Op 18 november a.s. organiseert Bausch + Lomb het Symposium Anders Kijken in De Flint in Amersfoort, waarin u wordt uitgedaagd om anders te kijken naar alle aspecten van uw vak. Zo neemt Peter van Etten u met zijn verhaal mee langs de nieuwste technologische ontwikkelingen in de vitreoretinale chirurgie. En met hun presentatie over ‘Compliance, altijd hetzelfde liedje?’ maken duosprekers Lois van Dinther en Imke Jacobs de line-up compleet.

Peter van Etten

Netvliesoperaties zijn heel ingewikkeld en vereisen zeer veel precisie. Ze worden daarom maar door een kleine groep gespecialiseerde oogartsen uitgevoerd. Om dit proces nauwkeuriger en veiliger te maken, ontwikkelde Preceyes in samenwerking met Oogziekenhuis Rotterdam een robot die de oogarts ondersteunt tijdens operaties. Peter van Etten, oogarts en vitreoretinaal chirurg in dit Rotterdamse ziekenhuis, vertelt u meer over deze nieuwe techniek. Met zijn vijftien jaar aan ervaring binnen het Oogziekenhuis is hij dé uitgewezen persoon om u hierover te informeren.

Van Etten is de op één na laatste toevoeging aan de Symposium Anders Kijken line-up.

Lois van Dinther & Imke Jacobs

De passie voor lenzen spat van deze sprekers af en hun interesse voor het vak is enorm. Lois van Dinther (Gijsen Optiek en Koninklijke Visio) en Imke Jacobs (Jongen Opticiens & Optometrie en Zuyderland Eyescan oogkliniek) behaalden in 2014 hun diploma opticien manager aan het Gilde College in Roermond. Vervolgens maakten ze samen de stap naar de opleiding Optometrie. Met hun scriptie over ‘de aanwezigheid van bacteriën in gebruikte contactlenshouders bij zachte lensdragers’, brachten ze nieuwe inzichten aan het licht die ze graag met u zullen delen.

Met hun geheel eigen kijk op dagelijkse thema’s in de lenspraktijk, voegen van Dinther en Jacobs een fris en enthousiast geluid toe aan het Symposium Anders Kijken. Ze zien het als hun missie om contactlensklanten 100% compliant te krijgen.

Dit was alweer onze laatste aankondiging over de sprekers tijdens het Symposium Anders Kijken. Aanstaande maandag, 18 november, is het eindelijk zover!

Er zijn al 190 aanmelding! Heeft u zich al ingeschreven? www.symposiumanderskijken.nl

Gepubliceerd op: 11-11-2019

Reacties

Comments