Bausch + Lomb kijkt anders met Richard Smit en Gideon Schipaanboord

Op 18 november a.s. organiseert Bausch + Lomb het Symposium Anders Kijken in De Flint in Amersfoort, waarin u wordt uitgedaagd om anders te kijken naar alle aspecten van uw vak. Van sprekers Richard Smith en Gideon Schipaanboord krijgt u alles te horen over algemene innovaties en online zaken doen. 

Richard Smith

Tijdens ‘Innovation in Practice’ kijkt Richard Smith met u samen naar de huidige opticien praktijk en waar ruimte ligt voor innovatie. Zo worden mogelijkheden besproken om uw praktijk aan te passen voor de toekomst en hoe u met gebruik van nieuwe technologieën de klantervaring kan verbeteren. Richard Smith heeft meer dan twintig jaar ervaring in optische retail en is sinds 2015 bij Bausch + Lomb in dienst getreden als Professional Affairs Manager voor Europa. Tijdens het Symposium Anders Kijken biedt Bausch + Lomb u de kans om van deze ervaring te leren.

Gideon Schipaanboord

Gideon Schipaanboord is Strategy Director bij Guiltypeople. Hier adviseert hij klanten met online vraagstukken en het ontwikkelen van een online strategie. Met zijn enthousiasme, humor en praktische insteek, weet hij merken en mensen te inspireren van ‘good to great’. Komt een groot deel van uw omzet (nog steeds) uit traditionele, offline retail? Dan kan de transformatie naar een online of omnichannel-organisatie een flinke, maar lonende, opgave zijn. Gideon laat zien hoe u dit aanpakt.

Om alvast in de stemming te komen kunt u hieronder kijken naar de uitnodigingsvideo die Bausch + Lomb in samenwerking met LT Media/Eyeline maakte.

 

Bekijk hier ook de video van Gideon waarin hij een korte preview geeft over het Symposium!

 

Heeft u zich al ingeschreven? www.symposiumanderskijken.nl

Gepubliceerd op: 31-10-2019

Reacties

Comments