Bear Grylls ontwerpt, samen met RĒVO, een capsulecollectie

Wat een super samenwerking tussen avonturier en bestsellerauteur BEAR GRYLLS en RĒVO.

Wie kan de lenzen beter beoordelen dan Bear Grylls? Samen met RĒVO heeft hij een nieuwe capsulecollectie ontworpen. De zonnebrillen zijn gemaakt van een innovatief flexibel kunststof en zijn haast onbreekbaar. De collectie bevat uiteraard de RĒVO-lenzen, ideaal voor alle outdooractiviteiten. De REVO-lens geeft het beste zicht voor allerlei actieve outdooractiviteiten.

Lancering

De capsulecollectie wordt in de herfst 2018, tijdens de Bold zonnebrillenbeurs in Nijkerk, gelanceerd. 4 modellen met verschillende lenstypen. De modellen zijn in voorjaar 2019 beschikbaar. De adviesverkoop prijs voor de modellen is € 149,00. Een mooie prijs voor een optisch zuivere lens en een bijna onbreekbaar montuur.

Bear Grylls over RĒVO: “RĒVO is het beste in zijn klasse en ze hebben zoveel tijd gestoken in onderzoek naar de lenzen en naar het beste materiaal voor het montuur. We zeggen bijna onbreekbaar, omdat mijn bril, na een val van een rotspartij van twee ton, is gevallen en de bril maar een klein beetje beschadigd was!”

Meer informatie

www.menrad.de

Gepubliceerd op: 26-10-2018

Reacties

Comments