Beschermende producten van Blueberry

Blueberry OZY-leesbrillen zijn uitgerust met wide-field lenzen met 3 zichtniveaus: dichtbij (0,3 m), gemiddeld (0,7 m) en maximaal 3 meter. Blueberry OZY blokkeert 100% van de UV-stralen en filtert blauw lichtspectrum.

Anit-blauw licht glas

De glazen van Blueberry verlichten vermoeidheid van de ogen, blokkeren 100% van de UV-stralen en bijna 40% van de schadelijke stralen in het blauwe lichtspectrum. 13 kleuren, 4 trendy vormen – een hele reeks mogelijkheden om blauw licht uit te filteren en uw belangrijkste gezichtsvermogen te beschermen. Verminder de schadelijke effecten van overbelichting op schermen zoals hoofdpijn, vermoeidheid van de ogen en slaapproblemen. De glazen zijn ook verkrijgbaar met een kleine correctie.

Anti-blauw licht vergrootglazen

Anti-blauw lichtglazen vergrootglazen blokkeren 40% van de schadelijke lichtstralen. Met verschillende vergrotingssterkten zijn Blueberrys geschikt voor mensen die op zoek zijn naar visueel comfort. Verminder hiermee de schadelijke effecten van overmatige blootstelling aan schermen.

Night-Drive bril

Night Drive-bril met specifiek blauw licht filters verminderen verblinding door LED of Xenon koplampen voor een beter nachtzicht en het verbeteren van kleurcontrast. Ervaar hierdoor minder vermoeidheid en meer zichtbaarheid met verbeterd nacht rijveiligheid.

Sun polarized sunglasses

Blueberry Sun beschermt uw ogen tegen zonlicht met hun gepolariseerde zonnebril met 100% UV-bescherming. Deze 3 zonnebrillen met gepolariseerde glazen zijn beschikbaar in gewoon, gearceerd en spiegeleffect, ideaal voor de zee, de bergen en het rijden.

Sun polarized clip-on

Net als de normale ‘Sun polarized sunglasses’ beschermt ook de Blueberry Clip-on uw ogen tegen zonlicht met categorie 3 gepolariseerde lenzen. Het beschermt 100% tegen UV. De Blueberry Sun gepolariseerde clip-on zonnebril past perfect op de Blueberry-bril frames. Leuk en handig voor de afwisseling.

Meer informatie

www.menrad.nl

Gepubliceerd op: 19-12-2018

Reacties

Comments