Black Friday, sla je slag bij Procornea!

Profiteer van de Black Friday korting van Procornea op het Ever Clean kwartaalpakket! U krijgt maar liefst 25% korting bij aanschaf van een kwartaalpakket Ever Clean vloeistof.

Ever Clean is een ideale contactlenzen vloeistof voor uw klant. Door het gebruik van Ever Clean worden de contactlenzen intensief gereinigd en blijven de lenzen comfortabel aanvoelen. Ever Clean bestaat uit een desinfectievloei­stof op basis van 3% waterstofperoxide in combinatie met een tweedelige tablet. De tablet bestaat uit een groene en een witte laag. De witte laag begint onmiddellijk met de reiniging en, versterkt door het “SELF ACTION”-effect, zorgt het direct voor de verwijdering van proteïne. Tegelijkertijd regelt de groene laag de vertraagde neutralisatie en verlenging van het desinfecteren door de waterstofperoxide. Een unieke alles-in-één combinatie!

Eenmalige actie

Interesse? Bestel de kwartaalpakketten van Ever Clean met 25% korting op vrijdag 23 november telefonisch bij Procornea Nederland B.V. via 0313 677 677. De actie is alleen te bestellen per omdoos van 12 stuks.*

*De actie is alleen geldig op vrijdag 23 november 2018 van 8.30 – 17.00 uur. Maximaal 2 omdozen per klant. Op = op.

Meer informatie

www.procornea.nl

Gepubliceerd op: 22-11-2018

Reacties

Comments