Blackfin Luminar brengt gepolariseerde zonnelenzen naar een nieuw niveau

Blackfin verlegt de grenzen in zonlenzen met de introductie van Luminar – de lichtste gepolariseerde lenzen in de wereld, maar met de visuele kwaliteit van glas.

Dankzij jarenlang onderzoek, uitgevoerd met een exclusieve partner, ontwikkelde Blackfin een buitengewone, superlichte lens die de uitzonderlijke kwaliteit van zijn zonnebril naar nog grotere hoogtes tilt.

Aan de basis van de vooruitgang in de productie ligt een distillatie van de modernste technologieën. Het dunne polarisatiefilter is feitelijk in de lens geïntegreerd zonder lijm of kleeflaag van lage kwaliteit. Deze innovatieve doorbraak voorkomt vervorming en spanning, waardoor Blackfin Luminar zich onderscheidt van alle andere brillenproducten.

Het dragen van een paar Blackfin-zonnebrillen maakt visie tot een werkelijk ongelooflijke ervaring, waarbij de waarneming van het contrast en de schittering en verzadiging van kleuren meetbaar worden verhoogd, evenals de scherpte van details. Allemaal dankzij de resolutie van 40 lijnen – de maximaal mogelijke definitie en de hoogste die door het menselijk oog kan worden waargenomen. Bovendien verwijderen gepolariseerde filters de ongewenste reflecties die het gezichtsvermogen kunnen verstoren en de plezierige ervaring van het dragen van een Blackfin zonnebril kunnen bederven.

Blackfin Luminar-lenzen belichamen ook enkele speciale technische details: het oppervlak is volledig oleofoob, waterafstotend, krasbestendig en antireflecterend. Dit zijn geen eenvoudige fabricagetechnieken, maar complexe technische oplossingen die de lensprestaties boven het verwachte niveau verheffen.

In tegenstelling tot de meeste zonlenzen die momenteel verkrijgbaar zijn  voldoet Luminar ook aan de strengste test ter wereld op het gebied van beschermende lenzen, de ANSI Z87.1 snelheids- / hi-massaslagtest , dat zorgt ervoor dat een lens volledig kogelvrij is.

Luminar is eigenlijk niet te vergelijken met andere lenzen op de markt, omdat het het concept van gepolariseerde lenzen overstijgt om een ​​verhoogde visuele ervaring te creëren. Blackfin-zonnebrillen met Luminar-lenzen zijn ontworpen voor actieve vrijetijdsactiviteiten zoals autorijden of voor gebruik onder een helm om uitstekende visuele prestaties en het comfort van een perfecte pasvorm te garanderen.

Meer informatie

www.blackfin.eu

 

Gepubliceerd op: 16-05-2019

Reacties

Comments