Bollé-zeilers klaar voor het wereldkampioenschap

Van 2 augustus tot en met 12 augustus vindt het WK zeilen plaats in Aarhus, Denemarken.Voor de topzeilers is dit het absolute piekevenement in de Olympische zeilsport. Niet alleen vanwege de strijd om de felbegeerde wereldtitel, maar ook omdat hier het eerste kwalificatiemoment voor de OS van Tokio 2020 plaatsvindt.

In de 49er FX klasse varen Annemiek Bekkering en Annette Duetz. Bollé-atleet Kiran Badloe zal in de RS:X klasse zijn Olympische aspiraties bij de windsurfers laten zien. Het internationale deelnemersveld zorgt voor een hoog wedstrijd niveau. Volg de races via aarhus2018.sailing.org/tracking

Op het water dragen zij gepolariseerde brillen met een speciale water- en vetafstotende coating. Het nieuwe model Boxton, uit de lifestylecollectie, is na de race favoriet bij de dames (zie foto). De sportbrillen van Bollé staan bekend om de ultieme pasvorm, verwisselbare lenstinten, mode en functionaliteit. Meer dan ooit worden atleten betrokken bij de productontwikkeling.  Bollé heeft naast sportbrillen ook een lifestylecollectie, helmen en goggles.

Meer informatie

www.bobos.nl

 

Gepubliceerd op: 05-08-2018

Reacties

Comments