Breng een bezoekje aan de stand van Frank and Lucie tijdens NICHE

Al eens gedacht aan de verkoop van kant-en-klare leesbrillen? Het merk Frank and Lucie biedt prachtige, zeer kwalitatieve kant-en-klare unisex leesbrillen, gemaakt van hoogwaardig acetaat. Maar dat is niet alles. Want met Frank and Lucie verkoop je niet alleen een leesbril, je verkoopt een heel concept. Uw klant ontvangt leuke extraatjes (bijvoorbeeld een brillenhoesje, dat tegelijkertijd een poetsdoekje is), wat de aankoop van een leesbril een feestje maakt. 

Ook op de beurzen is het leesbrillenmerk Frank and Lucie goed vertegenwoordigd. Zij staan bijvoorbeeld zondag 3 september op dé Belgische optiekbeurs NICHE. Breng eens een bezoekje aan de stand en bewonder zelf deze hoogwaardige leesbrillen.

Design

Niet alleen in materiaalgebruik zijn de leesbrillen erg sterk, maar ook in het design. Alle monturen zijn echte klassiekers in hun ontwerp. Het zijn mooie leesbrillen, die bij iedereen in de smaak vallen. Ook met een leesbril mag je de show stelen!

Glazen

Uniek voor de Frank and Lucie leesbrillen is dat de glazen blauw licht filteren. Het zijn dus geen ‘normale’ brillen met leesglazen, maar de glazen zorgen er ook nog eens voor dat lang staren naar een beeldscherm minder vermoeiend is.

De brillen zijn verkrijgbaar in de sterktes: +1, +1.5, +2, +2.5 en +3.

Model: Eyequarium

De stand van Frank and Lucie is tijdens NICHE te vinden tussen 33 en 34.

Meer informatie

www.thereadingcompany.nl

www.frankandlucie.com

Gepubliceerd op: 31-08-2017

Reacties

Comments