Aantrekkelijk zonneglazenconcept met unieke Rodenstock Color Tester

Om het aankomende zonnebrillenseizoen goed in te luiden heeft Rodenstock een volledig van A tot Z zonneglazenconcept ontwikkeld met daarin een unieke verkoopondersteuning: de digitale Rodenstock Color Tester. De Color Tester is een unieke tool om de verkoop van uw zonneglazen te ‘boosten’.

 

Hoe werkt de Rodenstock Color Tester?
De Rodenstock Color Tester is een offline digitale applicatie die u kunt gebruiken op uw computerscherm in de winkel en op uw website. Via de Rodenstock Color Tester kunnen consumenten zelf ervaren wat het effect is van de diverse type zonneglazen (uni-kleur, SunContrast, dégradé, polariserend etc.) en de gekozen kleur in de verschillende situaties. Zo kan men kiezen uit een situatie op het water, in de sneeuw, in een stad,
op het strand en op de weg.

Rodenstock ‘Zonneglazenpackage’
De Rodenstock Color Tester is onderdeel van een pakket aan winkelmaterialen die u helpen de verkoop van uw zonneglazen te ‘boosten’. In dit pakket zit naast de Rodenstock Color Tester bijpassende A2-posters en A4-posters in een mooie houder, een rvs tafeldisplay met negen monsterglazen, een statische raamsticker en u ontvangt de vijf situaties als afbeeldingen met een tekst voor uw eigen uitingen.

 

Rodenstock

Bent u benieuwd naar de Rodenstock Color Tester?
Ga naar www.rodenstock.nl. Op de homepage ziet u onder het kopje Glas de link naar de Rodenstock Color Tester of klik op: ‘Rodenstock Glas Zonneglazen en kleuren Rodenstock Color Tester’ om zelf deze unieke tool te ervaren.

 

Meer informatie?
Uw Rodenstock accountmanager Lenses informeert u graag over de voorwaarden voor dit aantrekkelijke zonneglazenpakket en het complete Rodenstock zonneglazenportfolio. U kunt ons bereiken via [email protected] of bellen naar Rodenstock Sales Support op telefoonnummer 050 5441 599.