Aantrekkelijke beursreis naar Mido

Eyeline Magazine biedt u vanaf heden de mogelijkheid de belangrijkste beurzen in de optiekwereld te bezoeken. Dit gebeurt i.s.m. Anko Zakenreizen, een gerenommeerd partner die sinds 1983 actief is op de Nederlandse reismarkt. U kiest zelf uw vluchten, uw hotel en de lengte van uw verblijf. Flexibiliteit is ons keyword!

 

Beursreis naar Mido 2011
Mido 2011 wordt gehouden van 4 t/m 6 maart in Milaan en is de een van de meest complete, gevarieerde en boeiende voorjaarsbeurzen in de optiekwereld. Alle grote namen uit de branche zijn aanwezig om hun nieuwste producten, productlijnen en toevoegingen te presenteren. Met andere woorden, de markt van de toekomst zal hier tentoongesteld worden. Mido 2011 is de meest prestigieuze en belangrijkste internationale optiekbeurs in het eerste half jaar van 2011. Een echte must als u de nieuwste trends en laatste introducties wilt ervaren!  KLIK HIER voor de website van Mido 2011.

 

Wanneer?
Mido 2011 vindt plaats van 4 t/m 6 maart 2011. U kiest zelf uw heen- en terugreis.  Het aangeboden arrangement is op basis van 1 overnachting (incl. ontbijt). Desgewenst kunt u de duur van uw verblijf verlengen.

 

Hoe?
U kies zelf uw vluchten en vliegt met het vliegtuig naar Milaan. Het betreft een economyclass retourvlucht inclusief alle belastingen. Vertrekken vanaf bijv. Brussel of Düsseldorf behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Voor wie?
Voor alle professionals in de optiekbranche. Leveranciers, distributeurs, opticiens, optometristen, marketeers.Verblijf?
Wij selecteerden het vriendelijke viersterren Hotel Carrobbio voor u. Het hotel ligt midden in het centrum van Milaan, op 5 minuten lopen van metrostation ‘Duomo’. Vanaf hier bereikt u het beurscomplex in ca. 15 minuten.

 

Wat kost het?
De prijs van een 2-daagse reis op basis van een twin room (p.p.) is vanaf € 299,-. Dit is inclusief:• Economyclass retourvlucht
• 1 overnachting incl. ontbijt
• Alle belastingen
• Toeslag voor een single room is € 35,-

 

Voor informatie en boekingen:
Anko Zakenreizen
T: 023 – 535 88 47
E: [email protected]
I: www.beursreizen.nl

 

Over Anko Zakenreizen
De medewerkers van Anko hebben een stipte opvolging van gemaakte afspraken en een optimale service hoog in het vaandel staan. Daarbij kennen de medewerkers alle (beurs)locaties uit eigen ervaring. Anko is aangesloten bij de ANVR, SGR en IATA. Tevens is Anko Zakenreizen een ‘corporate member of the Netherlands Hong Kong Society’. Daarnaast is Anko Zakenreizen de officiële reisagent van de Hong Kong Chamber of Commerce, het Taiwan Trade Center, VNU Asia, China Cycle Show, Messe München Nederland en Messe Frankfurt Nederland.