Anateo Mio, zo geavanceerd en toch zo eenvoudig

Anateo® Mio is het nieuwste multifocale brillenglas van BBGR, dat door de internationale vakjury van de Silmo werd beloond met de Silmo d’Or. Met Anateo® Mio biedt de opticien het hoogste niveau van individualisatie in brillenglazen aan de consument.  Anateo® Mio combineert de geavanceerde freeform Digital Surfacing productietechniek, eenvoud en flexibiliteit in maatwerk in een nieuw multifocaal brillenglas met een zeer hoge visuele perfectie.

Geavanceerd, omdat het Anateo Mio brillenglas van BBGR een nieuwe dimensie aan de personalisatie van multifocale brillenglazen integreert: de individuele leesafstand – meetbaar met de gepatenteerde EyeTab® – om het beste kijkcomfort te bereiken. Eenvoudig, omdat alle vereiste parameters in een minimum van tijd kunnen worden verwerkt. Flexibel omdat de opticien kan kiezen uit twee eenvoudige, maar uiterst nauwkeurige bestelmethodes.

 

Bij Anateo Mio wordt nu ook de leesafstand geïntegreerd. Met het exact meten van de leesafstand als nieuwe parameter kan voor de consument het ontwerp en de kijkgebieden voor nabij verder worden geoptimaliseerd, rekeninghoudend met de natuurlijk leeshouding.

 

De EyeTab®, voor het exact opmeten van de leesafstand
BBGR heeft voor het opmeten van die unieke leesafstand een efficiënt meetinstrument ontwikkeld en gepatenteerd, de EyeTab®.  Met de EyeTab® kan de opticien nauwkeurig en snel de afstand tussen het leesoppervlak en de brillenglazen van de consument meten en in de bestelling van de Anateo Mio integreren. Met behulp van de EyeTab® creëert de opticien eenvoudig de hoogste graad van optische optimalisatie voor consumenten!

 

Anateo Mio is de ideale oplossing voor opticiens die een individueel multifocaal brillenglas met het hoogste visuele comfort willen aanbieden, zonder veel moeite of ingewikkelde metingen.

 
De voordelen van Anateo Mio voor de consument:

• De consument krijgt maatwerk multifocale brillenglazen van het hoogste niveau met direct het meest optimale en natuurlijke zicht.
• De kijkgebieden voor nabij zijn tot 30% breder en zeer helder dan een traditioneel multifocaal brillenglas. Het brede leesgedeelte zorgt ook voor een natuurlijke houding van het hoofd.
• De consument ervaart een comfortabel beeld in centraal, panoramisch en dynamisch zien.
• Anateo Mio geeft een verbeterde contrastgevoeligheid en scherp omlijnde details.
• Anateo Mio is geschikt voor elk type montuur.

     
Anateo Mio, zo geavanceerd en toch zo eenvoudig
Voor meer informatie: Holland Optical Company, klantenservice 020-6 951 951 of via www.hocsite.com[email protected]