Carl Zeiss Vision geeft een i.ProfilerPlus weg t.w.v. € 28.500,-

Het is alweer drie jaar geleden dat ZEISS de i.Profiler en i.Scription introduceerde. Daarom introduceert ZEISS met veel trots de nieuwe i.ProfilerPlus.

 

Wat is i.Scription en hoe werkt het?
i.Scription maakt gebruik van de nieuwste ZEISS wave front technologie, met behulp van een meting met de  i.Profiler / i.ProfilerPlus. Hiermee voorziet u uw cliënten van een beter zicht in alle lichtomstandigheden. De standaard subjectieve refractie wordt uitgevoerd in een hoog contrast, zwart-wit single lichtniveau omgeving. Zo’n gecontroleerde methode omvat niet alle effecten van alle oculaire aberraties. Deze aberraties verhinderen scherp zicht, vooral in moeilijke lichtomstandigheden, zoals bijvoorbeeld ‘s nachts rijden.

Het  i.Scription proces combineert de subjectieve refractie met wafe front aberrometrische data uit de i.Profiler / i.ProfilerPlus en creërt een uniek en verfijnd recept, nauwkeurig tot op 1/100ste van een dioptrie. Het resultaat: Een i.Scription brillenglas waarmee uw cliënt gewoon scherper ziet!

 

Hoe kunt u de gratis i.Profiler winnen?
Bezoek een van de seminars op de Centrop Sales over ZEISS, de nieuwe i.ProfilerPlus en i.Scription brillenglazen. Bij uw bezoek krijgt u een deelname formulier. Vul het formulier in en lever dit in op de stand van ZEISS in. Uit de ingeleverde formulieren, wordt aan het einde van de beurs een winnaar getrokken door het Centrop*.

 

Beide beursdagen:
– ZEISS/i.Profiler Seminar 11:30 – 12:15
– ZEISS/i.Profiler Seminar 14:30 – 15:15
– ZEISS/i.Profiler Seminar 17:30 – 18:15

 

Schrijf u nu in en mail naar [email protected] welke seminar u wilt bij wonen!

*Max één deelname formulier per winkel. Vraag naar de voorwaarden.