Charmant: Herfst/wintercollectie 2017

CHARMANT Z is meer dan alleen een eyewearcollectie met een prachtig design. Deze monturen zijn ontworpen voor ultiem draagcomfort en zicht. Het merk van de Charmant Group is bedoeld voor zelfverzekerde mannen die hoogwaardige brillen met functionele schoonheid op prijs stellen.

Voor het herfst-/winterseizoen 2017 introduceert CHARMANT Z zes ingetogen nieuwe modellen die de nieuwste technische innovaties combineren met slanke, moderne looks, waaronder drie retro modellen die speciaal voor de Europese markt zijn gemaakt.

ZT19854N

De afgeronde, diepe vorm geeft dit montuur een intellectuele uitstraling. De lichte kunststof voorkant is gecombineerd met dunne, strakke titanium veren in contrasterende duo-tinten. De minimalistische stijl wordt geaccentueerd door stoere, maar fijne plating-details op de veren, die net dat beetje extra toevoegen. Verkrijgbaar in zwart en variaties van bruin en grijs.

ZT19855N

Dit montuur is een verfrissende herinterpretatie van de studieuze retrolook in koele mannelijke kleuren. Het lichte kunststof voorstuk loopt door in een dunne en strakke veerstructuur met fijne details. De veren van Z-Titanium gaan soepel open en hebben een prettige en solide pasvorm. Verkrijgbaar in tijdloos zwart, havannapatronen en grijs.

 

ZT19856N

Dit titanium model met rechte bovenkant straalt moeiteloze rust uit. De dunne en ingetogen verenstructuur loopt vloeiend door van het voorstuk tot de luxueuze zilveren oortips. Dit montuur is voor mensen die van lichtgewichtbrillen houden, maar is tevens bijzonder sterk. Warmtegevoelige neuspads passen zich aan de vorm van de neus aan en staan garant voor een hele dag draagcomfort. De donkere mannelijke tinten zwart, blauw en grijs contrasteren prachtig met de beklede veren van Z-Titanium.