Commercieel team Carl Zeiss Vision compleet

“Carl Zeiss Vision is een nieuwe weg ingeslagen. Aan deze weg wordt hard getimmerd en dat blijkt niet onsuccesvol. Meerdere opticiens hebben Zeiss herontdekt en bestellen veel individueel maatwerk zoals Gradal Individual EyeFit.

 

De nieuwe producten van Zeiss slaan aan. Opticiens die op zoek zijn naar de beste kwaliteit en service ontdekken dat Zeiss, met haar buitengewoon hoog kwalitatieve product portfolio en het meest uitgebreide gamma van individuele brillenglazen (zowel in typen als in het zéér grote sterkte bereik), dé leverancier bij uitstek is, waar je voor deze producten moet zijn.

 

Nog een nieuwe innovatie is PhotoFusion. De snelst meekleurende brillenglazen van dit moment ontwikkelt door Zeiss, zijn onlangs op de markt gebracht. Voornamelijk de schitterende kleurconsistentie (geen “vreemde tussenkleuren” meer), de snelheid en de duurzaamheid van deze glazen zijn uniek.

 

Ook met de i.Scription brillenglazen, die opgemeten worden d.m.v. de i.Profiler, is Zeiss al sinds 2007 op eenzame hoogte. Met de introductie van de i.ProfilerPlus in oktober 2011 gaat Zeiss weer een stap verder waar de concurrentie nog moet beginnen met “wafe front abberatie” metingen.

 

Om al dit mooie nieuws aan de klanten te presenteren heeft Zeiss haar commerciële team uitgebreid en op volledige sterkte gebracht. Een zeer gedreven en enthousiast team in dienst van een prachtig merk.