Consumenten willen harde brillenglazen

Vandaag de dag schaft meer dan 70% van de consumenten brillenglazen met een ontspiegeling aan. Dit wordt echter gezien als een standaard kenmerk van goede brillenglazen. Waar de consumenten vooral in geïnteresseerd zijn als het gaat om coatings, is de hardheid van het brillenglas. Met DuraVision Platinum, de hardste glazen van Zeiss ooit, heeft u het juiste argument om u te kunnen onderscheiden. Ook onderscheidend is de nieuwe zacht blauwe restreflectie t.o.v. de traditionele groene.

 

 

 

Niet alleen is deze blauwe reflex esthetisch fraai en onderscheidend, maar ook optisch technisch is dit beter. De piek sensitiviteit van het oog bevindt zich bij blauw op een veel gunstiger plek dan t.o.v. groen waardoor het zien als “rustiger” door het oog beschouwd wordt.

 

reflectie_vergelijk

 

 

Voor relaties van Zeiss die wekelijks bestellen is er een mooie en doeltreffende demo set van DuraVision Platinum. U krijgt deze automatisch toegestuurd. Heeft u geen demo set ontvangen maar wilt u dat wel, neemt u dan gerust even contact op met uw Sales en Product advisor:

Regio Zuid Chris Ermes 06-48.38.88.79
Regio Noord Gerhard Heino 06-20.03.63.57
Regio West Eelco Kruijt 06-22.46.17.34
Glas- en instrumentenspecialist Erik de Vries 06-53.84.45.81