Control the light met Transitions Signature brillenglazen

Meekleurende Transitions brillenglazen zijn het beste alternatief voor heldere brillenglazen op sterkte. Naast scherpte bieden ze een uniek zicht en comfort.

 

Deze innovatieve brillenglazen zijn binnenshuis en ’s nachts perfect helder en worden buitenshuis  donkerder al naar gelang het zonlicht verandert. Brillenglazen van Transitions passen voortdurend hun kleurschakering aan om de juiste hoeveelheid licht te filteren. Transitions Optical zoekt constant de grenzen van de meekleurende (fotochromatische) technologie op en lanceert vol trots zijn nieuwe generatie meekleurende brillenglazen voor alledaags gebruik: de Transitions Signature brillenglazen

 

Deze nieuwe brillenglazen zijn het resultaat van 5 jaar intensief onderzoek en ontwikkeling. De afgelopen 20 jaar heeft Transitions Optical onophoudelijk gewerkt aan de verbetering van de fotochromatische technologie om de beste functies van meekleurende brillenglazen te kunnen aanbieden: Ze zijn donkerder, helderder, sneller, reageren nog beter in iedere situatie en geven realistische kleuren weer.

 

 

Wat de verschillende omstandigheden ook mogen zijn, zoals het moment van de dag, de stand van de glazen (in direct of indirect zonlicht), UV-stralen, de geografische locatie of de temperatuur, Transitions Signature brillenglazen reageren sneller. De brillenglazen bieden een comfortabel zicht als deze van de zon wegdraaien, evenals in situaties met indirect of weerspiegeld licht. Zo bieden de brillenglazen in nog veel meer situaties bescherming tegen fel licht, wat op ieder moment zorgt voor een beter zicht.

 

trans3

 

De kleuren van Transitions

 

Transitions Signature brillenglazen zijn verkrijgbaar in twee vooraf gedefinieerde tinten: grijs en bruin. Beide zijn ontworpen voor een waarheidsgetrouwere kleurperceptie.

 

Met de grijze brillenglazen van Transitions Signature wordt de intensiteit van zichtbaar licht van buiten gelijkmatig verminderd. Het brillenglas stuurt licht met dezelfde mate van helderheid naar het oog, terwijl de scherpte en kleur van het beeld behouden blijven. Overgebracht licht wordt zo beter geneutraliseerd welke een zicht met echte levendige kleuren oplevert.

 

trans4

 

Verspreid licht is een onderdeel van schittering welke het contrast vermindert. Violet-indigoblauw licht maakt 5 keer zoveel kans om verspreid te worden dan rood licht. De donkerbruine Transitions Signature is ontworpen om meer violet-blauw licht te absorberen welke een betere waarneming van contrast geeft.

 

Lees meer over de Transitions Signature op: www.transitions.nl/Producten/Transitions-Signature-Brillenglazen