De bril die meedenkt, de snelste meekleurende glazen in de markt

Met de introductie op 1 februari jl. van de nieuwste generatie meekleurende glazen, ColorMatic IQ®, beschikt Rodenstock over de snelste meekleurende glazen in de markt. Daarnaast bieden alle ColorMatic IQ® glazen een zeer hoge bescherming en kunnen uw klanten uit de mooiste kleuren kiezen.

 

De belangrijkste kenmerken van ColorMatic IQ®:

 

Snelheid
Het snelste op- en terugkleurend glas in de markt. De ColorMatic IQ® glazen kleuren zeer snel op en extreem snel terug bij veranderende lichtomstandigheden. Zo is de drager altijd verzekerd van ideaal zicht.

 

Lichte basistint
De basiskleur van ColorMatic IQ® is met 8% zeer helder en licht, waardoor je niet ziet dat iemand een meekleurend glas draagt.

 

Bescherming
• 100% UV-A en UV-B bescherming (tot 400 Nm) in elke fase van de op- en terugkleuring.
• Automatisch beschermd tegen schittering.
• Anti-aging factor voor een jonger uiterlijk rond de ogen.

 

Kleur
Rodenstock biedt een grote keuze aan prachtige kleuren die comfortabel en egaal, krachtig op- en terugkleuren. Alle ColorMatic®  kleurvarianten zijn binnenshuis helder en bieden buiten in de zon een zeer goede antiverblinding doordat de glazen even donker worden als zonneglazen. ColorMatic IQ®  is leverbaar in ColorMatic® Brown, ColorMatic® Green, ColorMatic® Grey en in de speciale ColorMatic® Contrast uitvoeringen: Green en Orange.

 

Rodenstock biedt op alle ColorMatic IQ® glazen 24-maanden kwaliteitsgarantie.

 

Is uw nieuwsgierigheid gewekt?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rodenstock Sales Support 050-5441 599 of mailen naar [email protected]. Uw Rodenstock Accountmanager Lenses informeert u graag.

 

Kijk voor meer informatie over onze monturen en glazen op: www.rodenstock.nl