ELLE zonnebrillen lente/zomer collectie

Opgewekt, geestig en gevoelig: de ELLE-vrouw is een creatief en open individu dat iedereen om haar heen voor zich inneemt met haar sociale inslag en optimistische karakter.

 

Ze is gepassioneerd en energiek in alles wat ze doet, maar ze koestert de ontspannen momenten met vrienden en familie. De ELLE-dame voelt zich altijd thuis, of ze nu elegant gekleed uit dineren gaat in een geraffineerd restaurant, of de hond uitlaat in kaplaarzen en een waxcoat.

 

 

Dankzij haar piekfijn verzorgde uiterlijk, glanzende gezondheid, aangeboren gevoel voor stijl, en goede smaak ziet deze vrouw er altijd prachtig uit, bij welke gelegenheid dan ook. De ELLE-zonnebrillencollectie voor 2013 toont diverse facetten van nieuwe modetrends.

 

ELLE-vrouwen vinden het heerlijk om verschillende stijlen en de nieuwste looks uit te proberen. Dit past bij hun avontuurlijke en nieuwsgierige karakter, en het verlangen naar esthetische, persoonlijke flair.  Deze breed geörienteerde zonnebrillencollectie is geïnspireerd op onderscheidende trendvarianten.

 

elle2

 

Vrouwelijke accenten in de vorm van bloemen en strikjes zijn echte blikvangers. De eenvoudige en pure monturen zijn geïnspireerd op minimalistische modetrends. De extraverte, opwindende look van de gedecoreerde veren en monturen met unieke vormen geven een exotische en excentrieke flair. Eersteklas stijl en chique elan gaan samen met hoogwaardige kwaliteit en subliem draagcomfort.

 

Meer informatie: www.charmantgroup.nl