Essilor presenteert marketing jaarprogramma 2011

Met gepaste trots presenteert Essilor haar marketing jaarprogramma 2011. Het totale Alliance programma is vernieuwd! De vernieuwde marketing ondersteuning is ontwikkeld rondom de kernwaardes eenvoudig, persoonlijk en toegankelijk. Ze bieden een totaal vernieuwd en uitgebreid pakket flexibele en herkenbare marketing- en communicatieconcepten, fulfilments, trainingen en adviezen, plus een sterke tv-campagne. Met deze middelen worden Alliance leden geholpen om zich op een nog professionelere manier te profileren met volledig behoud van eigen identiteit. De samenwerking moet leiden tot een hogere omzet, betere klantentrouw en een sterkere marktpositie.

 

Volgend jaar zal Essilor nóg meer energie steken in de merkbekendheid bij de consument. Niet alleen via de traditionele acties met POS-materialen en PR-ondersteuning, maar ook met 2 vaststaande
campagnes die een nationaal draagvlak krijgen op de nationale televisiezenders.

 

Onlangs ontving u het marketing jaarplan 2011 in de brievenbus. Voor verdere toelichting op het marketing plan verwijzen wij u graag naar uw Optiek Adviseur van Essilor. Aanmelden kan vanaf nu via onze geheel vernieuwde bestelsite: www.essiloronline.nl.

 

Bent u nog geen Alliance lid? Neem contact op met uw Optiek Adviseur van Essilor en vraag naar de voorwaarden om volwaardig Alliance lid te worden. U bent van harte welkom!