Extra voordeel op Crizal Transitions

Crizal Transitions staat in de schijnwerpers de komende maanden. Essilor biedt namelijk extra voordeel op dit product.

Crizal Transitions is een uitstekend voorbeeld van innovatie bij Essilor. In het speciale Transitions onderzoekcentrum wordt wereldwijd onderzoek gedaan naar meekleurende technologieën. Dit heeft geresulteerd in nieuwe kleurmogelijkheden en toepassingen. Bijvoorbeeld Crizal Transitions Xtractive, de perfecte tweede bril voor tijdens het autorijden.

Alle Crizal Transitions brillenglazen die in het servicelab in Zevenaar worden geproduceerd in combinatie met een Crizal Forte UV of Crizal Prevencia coating hebben sinds eind juni een E-SPF 35. Eye-Sun Protection Factor 35 is de hoogst mogelijke beschermingsfactor op heldere brillenglazen. Ook is Crizal Transitions, naast de Varilux range, de eerste productgroep waarin Eye Protect SystemTM is geïntegreerd, dat beschermt tegen schadelijk blauw licht.

Omdat Essilor overtuigd is van de groeipotentie van Crizal Transitions, genieten opticiens de komende maanden van extra voordeel. De verkoopadviesprijs wordt voor Crizal Transitions per glas verlaagd naar €50,- voor multifocaal en naar €35,- voor enkelvoudig. Ook krijgen consumenten een unieke tevredenheidsgarantie: mocht het product niet bevallen, dan kan het omgeruild worden voor een identiek paar zonder Transitions.

Uneyeted-leden ontvangen extra voordeel. De Futures-waardering op Crizal Transitions wordt van 1 naar 10 Futures verhoogd en ze ontvangen kosteloos winkelmaterialen om Crizal Transitions extra onder de aandacht te brengen.
Bent u benieuwd hoe u de verkoop van Crizal Transitions in uw optiekzaak kunt aanpakken? Twee opticiens vertellen over het succes in hun winkel. Bekijk hun testimonials voor inspiratie!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Essilor klantenservice (Tel. 088 – 0888 111) of met uw optiekadviseur.


 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7vo7EV_MRhk?rel=0&w=625&h=350]