Glasinformatie op uw website up-to-date

 

Voor consumenten is het niet altijd eenvoudig te doorgronden wat de verschillen zijn tussen de diverse brillenglazen en welke aspecten de kwaliteit beïnvloeden.

 

Uw website zal tijdens het oriëntatieproces door consumenten geraadpleegd worden en juist dan is het belangrijk te laten zien wat u in huis hebt.

 

Om u te ondersteunen de informatie over brillenglazen professioneel te communiceren, biedt Hoya website content in woord en beeld aan. Per product wordt besproken wat de kenmerken en eigenschappen zijn en zijn er nieuwe beelden en films beschikbaar:

  • diverse sfeerbeelden voor alle producten
  • vergelijkingsbeelden (bijvoorbeeld materialen, coatings, enkelvoudig, indoor, multifocaal)
  • demonstratiefilms (bijvoorbeeld visuReal, iD MyStyle, iD WorkStyle)
  • simulatiefilmpjes (bijvoorbeeld coatings, multifocaal)

Een voorbeeld van een nieuw simulatiefimpje treft u aan op www.hoya.nl (startpagina). Zowel teksten als beelden zijn te vinden op hoyanet (marketing/support materialen), maar u kunt het hele bestand ook aanvragen via [email protected]

 

Gezien de omvang (225 MB) ontvangt u het bestand dan via wetransfer waarna u het kunt downloaden of kunt doorzenden naar uw webbeheerder. Mocht u uw site hebben uitbesteed aan LookIZI, dan heeft deze organisatie de teksten en beelden al ontvangen.