Grootste productintroductie Zeiss ooit

In 2012 viert Zeiss het honderdjarig jubileum van het eerste Zeiss merk brillenglas ooit. Zij grijpen deze gelegenheid aan voor de lancering van de grootste productintroductie van Zeiss ooit. De hoeveelheid en informatie over zoals Zeiss het noemt vuurwerk aan nieuwe producten” is sterk uitgebreid. Zeiss nodigt u en uw medewerkers dan ook van harte uit om een van haar presentaties bij te wonen.

Voor iedereen die de presentaties bijwoont is er een attentie beschikbaar in de vorm van een mooie Zeiss retro sporttas als dank voor het bezoek. Om het voor de opticien zo gemakkelijk mogelijk te maken, worden de presentaties gegeven op verschillende mooie locaties verspreid door het land:

– 23-01-2012 in Haarlem (’s middags)
– 24-01-2012 in Rotterdam (’s avonds)
– 30-01-2012 in Eindhoven (’s middags)
– 31-01-2012 in Zwolle (’s avonds)

Lanceerdatum 1 februari
1 februari is een zeer belangrijke datum. Dit is de dag waarop alle nieuwe producten live gezet worden. Op 1 februari dient de opticien dus alle OCS bestanden te updaten. Vóór 1 februari ontvangt elke opticien van Zeiss ook de nieuwe catalogus. Hierin zijn alle nieuwe producten en vernieuwingen van Zeiss terug te vinden.