Het HOC zonneglazen assortiment 2012

HOC vraagt aandacht voor de betere zonnebril op sterkte. Niet alleen in de winter, maar het hele jaar door. Met de zonnebril op sterkte kunt u meerwaarde bieden aan uw consument door een coating op de achterzijde van het zonneglas, index 160, freeform multifocaal of polariserende zonneglazen aan te bieden. Deze zonneglazen bieden 100% UV-bescherming voor een veilig en ontspannen zicht, een must voor veilig en ontspannen zicht tijdens winter- of watersport. Met het nieuwe assortiment zonneglazen en de aantrekkelijke netto inkoopprijzen, krijgt u de mogelijkheid de zonneglazen het gehele jaar in te zetten voor acties.

 

Xperio

De Xperio brillenglazen blokkeren verblindende schitteringen van de zon en verbeteren het contrast, waardoor uw consument een zeer comfortabel en extra scherp beeld ervaart. Xperio brillenglazen kunt u het hele jaar aanbieden in een breed assortiment van enkelvoudig tot multifocaal freeform, kleuren bruin, grijs en G15, optie voor een Neva+Solaire coating, index 150 en 160.

 

Orgazon

Met Orgazon enkelvoudige brillenglazen, op voorraad bij HOC, kunt u snel uw consumenten een zonnebril op sterkte leveren. In de kleuren Bruin3, Grijs3UV, G-15 UV en Ultra Road UV en zelfs met een Neva+Solaire coating op de achterzijde. Ideaal en veilig voor een goede bescherming tegen overvloedig zon- en UV-licht.