HOC Inslijp Service geeft de finishing touch

HOC is trots te melden dat na een intensieve training het team van de HOC Inslijp Service autorisatie heeft gekregen voor het inslijpen en monteren voor Lindberg monturen.

 

De sublieme brilontwerpen van Lindberg zijn vaak bekroond met design awards en zijn een lust voor het oog. Lindberg glas- of nylorbrillen zijn innovatief, super lichtgewicht en gemaakt van de mooiste titanium materialen. De HOC Inslijp Service biedt u nu de oplossing voor het inslijpen en monteren van deze vaak lastige en tijdrovende kunstwerkjes.

 

Met behulp van de Nidek ME-1200 slijpautomaat worden brillenglazen vormgeslepen volgens de allernieuwste Nidek inslijptechnologie. Hiermee kunnen brillenglazen in alle vormen, curves en uitsparingen perfect worden geslepen. Uw consument ervaart het verschil in montage en draagcomfort. Opticiens kunnen elk Lindberg montuur samen met de bestelling van het paar brillenglazen naar HOC sturen en het gespecialiseerde team verzorgt een compleet eindproduct.

 

Silhouette

 

Samenwerking met een montuurmerk is niet nieuw voor HOC. In 2011 introduceerde HOC met succes een elektronische bestelmodule voor brillenglazen speciaal voor Silhouette glasbrillen. Vanaf de bestelling van een paar brillenglazen tot aan een eindproduct neemt de HOC Inslijp Service het hele traject uit handen van de opticien.

 

De opticien kiest met hulp van GlassWorld uit een complete en up-to-date database met Silhouette montuurvormen met de bijbehorende  boorcoördinaten voor glasbrillen. Brillenglazen worden in zowel in de gewenste vorm als met boorgaten geleverd. De opticien hoeft alleen de brillenglazen nog in het montuur te monteren.

 

GlassWorld

 

Elektronisch brillenglazen bestellen voor Silhouette glasbrillen wordt mogelijk gemaakt door GlassWorld, het gebruiksvriendelijke glasadviesprogramma van HOC. Hiermee kunt u uw HOC of Nikon brillenglazen efficiënt met de beste keuze in type glas, randdikte, materiaal etc selecteren en bestellen.

 

Glassworld wordt met verschillende optiekpakketten gekoppeld (o.a. Optifile, Apollo, OS, EyeStore, OptiekTotaal). Voor het tracen van de glasgegevens en op vorm aanleveren, wordt vaak de hoogwaardige Nidek Lens Tracer ingezet (gebruik van een tracer van andere merken is ook mogelijk).

 

Meer informatie: www.hocsite.com

 

hocpic